Kategóriák
Hírlevél
Szűrés
Szín kód-
Anyaga
Termék státusza
Szűrés
EU szabvány
TOP termékek
Termékajánló
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fórum
Nincsenek témák!
Látogató számláló
0
2
6
7
0
6
0
BLOG / INFORMÁCIÓK / KÉSZLET / COVID19

Hírek, aktualitások, készletinformáció:

http://lupibt.blog.hu

Házhozszállítás

Szemkimosók


A szemkimosó folyadék általában egy speciális oldat vagy folyadék, amelyet az emberek szemük tisztítására és öblítésére használnak, többnyire irritáció, szennyeződés vagy idegen testek és vegyszeres anyagok eltávolítására.

A szemünk a természet remekműve és az ember legfontosabb érzékszerve. Az érzékszervi benyomások több mint 90%-a a szemen keresztül érkezik. Mindez elég ok arra, hogy különös figyelmet fordítsunk erre az érzékszervre, és hogy felkészüljünk a legrosszabb forgatókönyvre.
Mindössze néhány másodperc is sokat számít a látásromlás és legrosszabb esetben a látás elvesztése között. Idegen testek vagy vegyszerek okozta szemsérülés esetén másodperceket sem veszíthetünk. Ha ilyen esetben nem történik azonnali és következetes elsősegélynyújtás, a szem maradandó,
helyrehozhatatlan károsodást szenvedhet.

Minden ACTIOMEDIC® termék CE-tesztelt és jóváhagyott orvosi eszköz, és folyamatosan szigorú minőségellenőrzésnek vetik alá, valamint megfelel a DIN EN 15154-4 szabványnak (szemzuhany vízcsatlakozás nélkül).

A BioPhos®74 megbízható segítséget nyújtunk szemöblítés formájában olyan szemsérülések esetén, mint például a savak és lúgok okozta égési sérülések. A nagy pufferkapacitásnak köszönhetően gyors semlegesítés történik mely megakadályozza a látás további károsodását.

Nátrium-kloridos szemöblítő oldatunkkal hatékonyan szabadíthatja meg a szemet az idegen testektől. Legyen szó faforgácsról, fémszilánkról, szennyeződésről vagy porról stb., a steril és semleges szemöblítő gyengéden öblíti ki a szemet.

Minden ACTIOMEDIC® szemmosó palackunk praktikus és sokoldalú szemmosó állomásainkkal kombinálva is elérhető.


Actiomedic EYE CARE BioPhos74 szemkimosó puffer, 250 ml
Ne: 4202 Ft, Br: 5336 Ft 
Ne: 4202 Ft, Br: 5336 Ft
Actiomedic EYE CARE BioPhos74 szemkimosó puffer, 500 ml
Ne: 5096 Ft, Br: 6472 Ft 
Ne: 5096 Ft, Br: 6472 Ft
 

prev
next

Sorrend:

Webáruház készítés