A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
0
9
6
5
4
Házhozszállítás

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

Az alábbi menüpontban az Önök által feltett kérdésekre válaszolunk. A rovat folyamatosan frissül.


Kérdés:
Érdeklődnék, hogy a mai napon személyesen is lehet Önöknél vásárolni?

Válaszunk:
Webshop vagyunk, így személyes átvételre van mód, ám előtte előzetes megrendelés és egyeztetés szükséges. Raktárkészletünk viszonylag alacsony, de ettől függetlenül lehetséges, hogy a kért termék elérhető készletről. Mindenképp érdeklődjön telefonos ügyfélszolgálatunkon a (23) 388-167 telefonszámon!


Kérdés:
Kézhez vettem a terméket, de meggondoltam magam. Elállhatok a vásárlástól? Mi a teendő? Mi lesz a szállítási költséggel?

Válaszunk:
Igen, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Kormányrendelet (rendelet) alapján úgynevezett elállási jog (a termék visszaküldésének joga, visszaküldési garancia) illeti meg a vevőt. A termék átvételétől számított 14 napon (naptári nap!) belül élhet elállási jogával. A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1.§ 3. pontja alapján fogyasztó a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy. Vagyis gazdálkodó szervezet, egyéni vállalkozó, egyéni cég jogilag nem természetes személy, így fogyasztónak sem minősülhet így az indoklás nélküli elállási jog nem illeti meg. Az oda- és visszaszállítási költséget (amennyiben volt ilyen költség) a vevő viseli minden körülmények között.
Bővebben: ÁSZF. 6.1. pont.Nem talált választ a kérdésére? Kattintson ide és írjon nekünk!
Az e-mail küldő űrlapot a megjelenő oldal alján találja.


 

Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.